Sisusta Energioilla

Luo kodistasi viihtyisä, rauhallinen ja onnellinen paikka. Luo kodistasi keidas, jossa voit rentoutua ja rauhoittua ja missä voit hyvin. Sinä ja kotisi olette ansainneet sen.

Haaveiletko unelmakodistasi?

Tiedän, että sinulla on mielessäsi kuva unelmakodistasi – talosta, joka nostaa sinulle kyyneleet silmiin. Talosta, josta et koskaan halua muuttaa pois. Pelkkä unelmatalon ajatteleminenkin saa kylmänväreet kulkemaan pitkin kehoasi, koska se sisältää parhaan version myös sinusta itsestäsi. Unelmakodissasi saat vihdoin elää sitä elämää, mistä olet jo kauan haaveillut.

* …mutta kun ei ole varaa ostaa sitä unelmakotia.

* …mutta kun en voi nyt millään muuttaa.

*…en edes tiedä, että onko sellaista taloa olemassakaan.

Mitä jos sinulla ei tarvitsekaan olla varaa? Mitä jos sinun ei tarvitsekaan nyt muuttaa? Mitä jos saisitkin nykyisessä kodissasi jo elää sitä elämää, mistä olet jo kauan haaveillut? Mitä jos kertoisin, että on helppo ja yksinkertainen keino tehdä nykyisestä kodistasi tämän hetkinen unelmakotisi?

Mikä se keino on?

Mitä sinä tulet saamaan kurssilta:

Sinä saat helpot ja yksinkertaiset ohjeet, miten muutat nykyisen kotisi rauhalliseksi ja rentouttavaksi paikaksi, joka kuitenkin huokuu sinun yksilöllistä tyyliäsi. Kotisi tulee lisäämään hyvinvointiasi ja elinvoimaasi ja tarjoamaan sisäistä rauhaa sinulle ja perheellesi. 

Opit herättämään kotisi energiat ja puhdistamaan negatiiviset ja tarpeettomat energiat pois. Opit käyttämään erilaisia energioita kotisi ja sinun hyväksi ja opit myös suojaamaan kotisi ulkopuolisilta energioilta. Saat vinkkejä ja neuvoja kotisi jokaisen tilan energioihin, niin että koko kotisi tulee huokumaan hyvää energiaa. Voit eri kysymysten kautta miettiä kotisi ja sinun itsesi sisäistä ja ulkoista maailmaa.                                                                                                    Varoitus! Voi olla, ettet enää halua lähteä ulos ollenkaan, koska kodissasi on niin hyvä olla.

Mitä kursseistani on sanottu:

Kuka minä olen?

Minä olen Hannele And, energiaterapeutti ja kouluttaja. Olen auttanut jo monia ihmisiä tunnistamaan energioita ja luomaan yhteyden omiin syvempiin kerroksiin. 

Olen kuitenkin ihan tavallinen ihminen, kuten sinäkin. Minulla on unelmia ja haaveita, kuten sinullakin. Olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että voin nyt elää omannäköistä elämää. Haluan auttaa sinuakin saavuttamaan saman niin, ettei sinun tarvitse opiskella vuosia löytääksesi henkisen vapauden. 

Henkinen polkuni alkoi jo vuonna 2002. Tulin kuitenkin vasta joitakin vuosia sitten ulos henkisyyden kaapista (ja se oli yksi pelottavimmista asioista mitä olen tehnyt) ja sen jälkeen elämäni on muuttunut oikeastaan lähes kokonaan. 

Olen matkan varrella oppinut ymmärtämään energioita ja miten niiden kanssa voi toimia. Kaikki ympärillämme on energiaa ja kun ne valjastaa toimimaan hyväksemme, niin mitä vaan voi tapahtua. Energioiden kanssa voi siis jopa sisustaa kotinsa ihan uudella tavalla.

Minä tiedän helpon ja yksinkertaisen tavan, jolla kotinsa voi luoda rentouttavaksi ja rauhalliseksi paikaksi. Nyt myös sinullakin on mahdollisuus saada tuo keino käyttöösi.

Sisusta energioilla-verkkokurssi 29€.    

Näin saat tehtyä nykyisestä kodistasi unelmakotisi:

Energioiden herättäminen

 1. Päätä ja määritä, mitä haluat energioilta
 2. Siivoa ensin
 3. Siivoa myös energeettisesti
 4. Kotisi maadoittaminen
 5. Päästä uutta energiaa sisään
 6. Omista kotisi energiat

Energioiden käyttäminen

 1. Ota ilmansuuntien energiat avuksi
 2. Käytä värienergiaa
 3. Kutsu hyviä energioita sisään
 4. Suojaa kotisi energioilla
 5. Kotisi energioiden avaaminen ja sulkeminen
 6. Energiat ovat täällä Sinua varten

Käytännön vinkkejä eri huoneisiin

 1. Eteinen
 2. Keittiö
 3. Makuuhuone
 4. Olohuone
 5. Kylpyhuone/wc
 6. Kotitoimisto/ työhuone

Sisusta energioilla – verkkokurssi 29€

 

Voiko energioilla sisustaa ihan minkälaisen kodin tahansa?

 • Energiasisustaminen sopii niin kerrostaloyksiöön kaupungissa kuin isoon maalaiskartanoon ja kaikkiin muihin koteihin siltä väliltä
 • Ei ole myöskään mitään väliä, että millainen tyylisuunta kotisi sisustuksessa on tai minkälaisia huonekaluja kotisi pitää sisällään
 • Energiasisustaminen sopii niin moderniin tyyliin kuin myös maalaisromanttiseen tyyliin
 • Et myöskään välttämättä tarvitse paksua lompakkoa energiasisustamiseen, vaan voit ihan hyvin käyttää jo olemassa olevia esineitäsi

Sisusta energioilla-verkkokurssi 29€. 

14 päivän peruutusoikeus

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen kurssin sisältöön tai koet, ettei kurssi ollutkaan sinulle tarkoitettu, niin maksan sinulle rahat takaisin. Sinulla on 14 päivää aikaa perua ostoksesi. Ota silloin yhteyttä: hannele@sielunlahja.fi.

Vieritä ylös