Ryhmäkaukohoito 9.4.2020

Hoito alkoi todella voimakkaana jo oikeastaan ennen klo 21. Huomasin, että mitä lähemmäs aloitusta mentiin, niin sitä levottomammaksi kehoni kävi. Menin sitten jo hyvissä ajoin makuuhuoneeseeni valmistautumaan hoidon alkuun.

Hoito alkoi maadoittumisella. Juurichakrasta lähti energiapyörre maan uumeniin. Se meni kerros kerrokselta syvemmälle ja syvemmälle ja lopulta kietoutui Äitimaan keskuskristallin ympärille. Energiapyörrettä pitkin nousi sitten keskuskristallin puhdas ja rakkaudellinen energia suoraan kaikkien kehoihin. Tämä tehtiin yhteensä kolme kertaa ja viimeisellä kerralla Äitimaan energia ankkuroitiin sydänchakraan.

Sitten otettiin yhteys korkeimpaan. Kruunuchakrasta lähti toinen energiapyörre, mutta nyt ylöspäin. Se nousi yhä ylemmäs ja ylemmäs ja lopulta saavutti Maailmankaikkeuden Alkulähteen. Sitten energiapyörrettä pitkin laskeutui tuota Alkulähteen puhdasta valoa jokaisen kehoon. Tämäkin tehtiin kolme kertaa ja viimeisellä kerralla tämä energia ankkuroitiin sydänchakraan.

Sitten ympärillemme tuli paljon Valon auttajia. Jokaiselle tuli varmaan ihan oma kokoonpanonsa, mutta kerron millainen minun oli. Ympärilleni tulivat henki-intiaanit, Arkkienkelit, Tähtiperheeni, henkioppaani, Äiti Maria, henkieläimet; kristallisilmäiset delfiinit, kristalliyksisarviset ja vielä kristallilohikäärmeet ja Valon Sisar-veljeskunta. Ja tietenkin hevoseni Lahjan energiat, jotka aina avaavat sydämeni. Lahja seisoo aina takanani ja näen sen energian tulevan suoraan lävitseni juuri sydämeni kohdalla.

Sitten alkoi vasta varsinainen hoito. Energia aloitti työnsä jalkapohjista ja nousi pikkuhiljaa ylöspäin kehoa pitkin. Jokainen solu kehossani avautui ja otti vastaan tuota Äitimaan ja Alkulähteen yhteisenergiaa. Jokainen solu kehossani reagoi tuohon puhdistavaan Valoon. Jokaisen kohdalla energia teki työtään hieman eritavalla eli sillä tavalla kuin oli parasta juuri sinulle. Energia puhdisti edeltään tunnelukkoja ja ajatusjumeja ja viipyili aina hieman pidempään juuri näissä kohdissa. Minun kehoni säpsähteli aina välillä, joka kertoi siitä, että jotain irtosi. Kiitin aina siinä kohtaa.

Energia teki selvästi enemmän työtä kahdessa kohden kehoa. Ensimmäinen kohta oli molemmat lonkat. Energia pyöri ja hyöri lonkkien ympärillä tavallista voimakkaammin ja se tuntui hyvin lämpimältä ja tehokkaalta. Kun lonkkia oli hoidettu tovi, niin energia nousi selkärankaa pitkin ylöspäin. Sitten toinen kohta oli molemmat olkapäät eli tuli samanlainen energia pyörimään niihin kohtiin. Sitten minulle selvitettiin, että lonkat ja olkapäät ovat olleet viime aikoina kovalla koetuksella monella ihmisellä eli siksi niitä hoidettiin nyt enemmän. Lonkat ovat eteenpäin menemisen lähtöpiste. Liike lähtee lonkista, joten jos on ollut hakusessa elämän suunta, niin silloin lonkat ovat voineet olla kipeät. Olkapäät sen sijaan ovat antamisen lähde. Kun annat käsilläsi jotain, niin silloin liike lähtee olkapäistä. Jos on ollut vaikeaa antaa esim. hyväksyntää tai anteeksi viimeaikoina (varsinkin itselleen), niin silloin olkapäät ovat voineet olla kipeät.

Kun energia nousi pään alueelle, niin se voimistui vielä entisestään. Pääni kääntyi taaksepäin energian voimasta (onneksi oli tyynyt mihin nojata) ja tuntui että pään ympärille muodostui ihan oma energiapallonsa. Pallon sisällä oli ihmisiä, mutta en tunnistanut heitä. Oli kuin pallon sisällä olisi ollut ihan oma maailmansa. Kuulin lempeän äänen sanovan minulle, että päästä irti hallinnan tarpeestasi. Sitten tuntui, että hetken ajan olin ihan muissa sfääreissä.

Kun tulin takaisin, niin ajattelin, että oli kulunut jo koko tunti tai jopa enemmänkin, mutta ei oltukaan kuin vasta puolessa välissä. Minulle kerrottiin, että tämän pandemian yksi tarkoitus on ollut kertoa ihmiskunnalle, ettei se hallitse tätä planeettaa, niin kuin luulevat tekevän. Joten jokaisen ihmisen kannattaa miettiä omaa hallinnantarvettaan ihan jokaisessa pienessäkin asiassa. Ja sitten päästää siitä vaan irti.

Sitten aloitettiin hoitaa chakroja yksi kerrallaan alhaalta ylöspäin. Eli ensin juuri, sitten sakraali, solar, sydän ja kurkku. Kun piti siirtyä 3. silmään, niin taas energia kasvoi ja pääni kääntyi taaksepäin. Mutta tällä kertaa se energiapallo siirtyikin pään alueelta koko kehon kokoiseksi ja minut valtasi aivan uskomattoman hyvä olo. Tässä olossa kelluin sitten loppuajan. Energia teki työtään koko kehon alueella ja olin nöyrän kiitollinen siitä, että saan olla kokemassa jotain tällaista ja siitä, että juuri sinä olit myös mukana.

Kun energia alkoi hiipumaan, niin katsahdin kelloa ja se oli tasan 22. Minulle kuitenkin ilmoitettiin, että energia tekee työtään nyt muutaman päivän ajan jokaisen kehoissa, joten jos tulee erilaisia tuntemuksia (kolotuksia tai huimausta tms.) tai tunteiden heilahtelua, niin ei kannata ihmetellä sen enempää. Nyt on tärkeää juoda paljon vettä. Muista elävöittää vetesi esim. sitruunan mehulla tai kurkun siivuilla. Ota myös rauhallisesti ja kuuntele kehoasi ja lepää jos se sitä pyytää. Viikon päästä jatketaan. <3

Vieritä ylös