Ryhmäkaukohoito 7.5.2020

Hoito alkoi rauhallisesti. Kun aiemmissa puhdistushoidoissa energia melkeinpä syöksyi kehooni aina aloitettuani, niin tällä kertaa energia tuli rauhassa ja tutkien.

Ihan ensimmäiseksi kutsuin henkiväen mukaan hoitoon. Jokaiselle tuli jälleen ihan oma porukka ympärille ja tämä porukka suodatti energian jokaiselle sopivaksi. Tämä samainen porukka myös pystyy tallettamaan energian sinua varten eli jos jostain syystä et ehdi samaan aikaan ”linjoille”, niin voit pyytää omaa henkiväkeäsi tallettamaan energian. Ja sitten kun sinulla on aikaa, niin voit ottaa hoidon vastaan. Huomioi kuitenkin, että kovin montaa päivää energia ei pysy tallessa.

Minun henkiporukkani haluaisi esittäytyä sinulle yksi kerrallaan, joten tässä esittelen ensin henki-intiaanit. Henki-intiaanit ilmestyivät minulle noin pari vuotta sitten, kun meditaatiossa menin entiseen elämääni intiaanina. Isäni oli nimeltään Istuva Sulka ja hän oli pienen heimomme päällikkö. Isäni oli vakava mies, mutta hänen seurassaan oli hyvä olla. Hän oli minulle kuin kallio, iso tuki ja turva ja samaa energiaa hän edelleen tuo minulle tullessaan. Entisen elämän meditaation jälkeen hän sitten ilmestyi erään kerran hoitaessani asiakasta. Hän tuli seisomaan hoitopöydän jalkopäähän. Mitään sanomatta ja tekemättä, mutta kuitenkin tunsin sen turvallisen energian, joka hänestä huokui. Sen jälkeen hän on ollut aina mukana, kun teen hoitoja. En ole koskaan nähnyt hänen hymyilevän, vaan hän seisoo aina vakavana kädet puuskassa rinnan päällä, mutta se energia on jotain sanoin kuvaamatonta. Hänen mukanaan on usein joko intiaaniveljeni tai sitten -äitini. He tuovat mukanaan rakkauden ja hyväksynnän energiaa sekä ripauksen leikkisää ja vähän hulvatontakin energiaa. Aivan mahtava energioiden yhdistelmä. <3

Palataan sitten takaisin hoidon tunnelmiin. Energiapyörre juurichakrasta laskeutui maan kerrosten läpi ihan Äitimaan keskukseen saakka. Siellä se kietoutui keskuskristallin ympärille ja kristallista energiaa alkoi virrata tuota pyörrettä pitkin jokaisen juurichakraan. Sieltä kristallienergia levisi jokaisen kehoon. Näin kuinka kehojen soluissa olevat kristallihiukkaset alkoivat värähdellä ja kimaltaa. Toisilla kristallihiukkasia oli herännyt jo enemmän, toisilla vähemmän, mutta kaikilta niitä löytyi. Pyörre lähti uudelleen juurichakrasta maan sisään ja tällä kertaa kristallienergia nousi juurichakrasta myös muihin chakroihin. Tunsin yksi kerrallaan, kuinka chakrat sykkivät Äitimaan energian tahtiin. Ja vielä kolmannen kerran kristallienergia nousi kehoon ja tällä kertaa koko kehoon levisi kevyt ja hyvä olotila. Oli kuin olisin pumpulissa ollut.

Sitten kruunuchakrasta kohosi energiapyörre kohti taivasta. Se nousi ja nousi korkeammalle ja aina Alkulähteeseen saakka. Sieltä pyörrettä pitkin laskeutui kirkasta valoa kruunuchakraan ja sieltä se levisi koko kehoon. Kristallit soluissa kimmelsivät ja värähtelivät ihanasti. Sitten toisen kerran pyörre lähti ylöspäin ja sitä pitkin laskeutui jälleen valoa. Se laskeutui muihin chakroihin ja tunsin jokaisen chakran kohdalla viileän tuulahduksen. Ja vielä kolmannen kerran tuo pyörre toi tullessaan Alkulähteen valoa kehoon.

Vasen puoleni kehosta tuntui hyvältä, mutta oikealla puolella tuntui kipua. Ihan kuin energia olisi ollut jumissa ja pakkaantui siihen kipukohtaan. Yritin ajatuksella saada tuota jumia liikkeelle, mutta en siinä onnistunut. Henkiväki kertoi, että kehoni maskuliini- ja feminiinienergiat eivät olleet tasapainossa, mutta niihin keskitytään sitten vasta seuraavassa hoidossa. Myöskin henkiväki muistutti, ettei sillä ole oikeastaan kovin paljoa merkitystä, että mitä hoidon aikana kokee ja tuntee, vaan sillä, että mitä hoidon jälkeen elämässä alkaa tapahtua.

Sen jälkeen kehooni virtasi yhtä aikaa sekä maan että taivaan energiaa ja ne yhdistyivät sydänchakrassa. Siellä syntyi pieniä sateenkaaria, jotka virtasivat käsistäni ulos maailmaan. Kädet ovat sydämen jatke ja käsien avulla annamme sydämemme energiaa maailmaan.

Kuuntelen usein hoidon aikana rauhoittavaa musiikkia. Olen erityisesti mieltynyt yhteen ja annan sen vinkkinä myös sinulle. Minulla tämä musiikki rauhoittaa koko kehon nopeasti ja pääsen ottamaan yhteyden energioihin. Tämä löytyy siis ainakin Spotifysta. Todd Norian – Ocean of the Heart: Shri Ram Jaya Ram.

Tänä aamuna, kun kirjoitin tätä tekstiä, niin silmiini osui yksi hyvä täydenkuun viesti. Täysikuu haluaa muistuttaa meitä siitä, että ihan kaikissa elämämme vaiheissa olemme kokonaisia. Vaikka välillä tuntuu ihan pieneltä tai jopa näkymättömältä (niin kuin kuun sirppi), niin kuitenkin olet siellä taustalla kokonainen ja täydellinen juuri tuollaisena.

Oikein ihanaa päivää Sinulle. Muista juoda vettä ja muista kiittää kehoasi kaikesta siitä, mitä se tekee hyväksesi. Ja kiitos Sinulle siitä, että olet mukana. Mitä enemmän ihmisiä näihin hoitoihin osallistuu, niin sitä suuremman vaikutuksen saamme yhdessä aikaiseksi. Tämä vaikutus kattaa paitsi meidät osallistujat niin myös kollektiivisen energian. <3

Vieritä ylös