Ryhmäkaukohoito 29.4.2020

En saanut etukäteen mitään tietoa hoidon teemasta, mutta huomasin kuinka koko päivän tietynlainen keveys valtasi minut. Kun lähestyttiin iltaa, niin keveys selvästi vielä lisääntyi.

Hoito alkoi vahvalla maadoituksella. Juurichakrasta lähti energiapyörre maahan ja se läpäisi kaikki maan kerrokset ja päätyi Äitimaan keskuskristallin luokse ja kietoutui sen ympärille. Keskuskristallista nousi energiaa tätä pyörrettä pitkin juurichakraan, josta se levisi koko kehoon. Tämä tehtiin kolme kertaa ja tunsin, kuinka samalla kehoni oli lyijynraskas, mutta kuitenkin niin kevyt kuin höyhen.

Sitten kruunuchakrasta lähti energiapyörre ylöspäin aina Alkulähteeseen saakka ja sieltä laskeutui pyörrettä pitkin kirkasta valoa, joka sitten levisi koko kehoon. Tämäkin tehtiin kolme kertaa.

Sitten ympärilleni kerääntyi rakas henkiväkeni eli intiaanit, Arkkienkeleistä Mikael, Jofiel ja Rafael, tähtiperheeni, Äiti Maria, henkieläimet eli kristalliyksisarviset, kristallisilmäiset delfiinit ja kristallilohikäärmeet ja Valon sisar/veljeskunta. Ja tietenkin paikalle tuli myös hevoseni Lahja. <3 Jokaiselle osallistujalle tuli siis omat kokoonpanonsa  ja heidän tehtävänsä tässä hoidossa on suodattaa energiat juuri oikeaksi jokaiselle osallistujalle.

Sitten humpsahdin metsään. Se oli sellainen satumetsä, jossa puiden oksissa oli vihreätä naavaa ja kivet olivat vuorattu sammaleella. Puiden yläoksat kaareutuivat holvimaisesti polun ylle ja auringon valo siivilöityi lehvästön läpi vähän sumuisena, mutta kuitenkin kirkkaana. Polku jalkojen alla oli pehmeä ja ilma oli raikas hengittää.

Kuitenkaan olotilani ei ollut hyvä. Odotin vähän koko ajan sitä, että puiden oksat tarttuisivat minun käsiini ja juuret nousisivat maasta kietoutuen jalkojeni ympärille. Tiedäthän, silla lailla kun kauhuelokuvissa joskus tapahtuu. Ihmettelin, että mikäs juttu tämä on, kun näistä energiahoidoista pitäisi tulla hyvä olo.

Sitten mieleeni hiipi tapahtuma, joka sattui minulle muutamia vuosia sitten. Eksyin vieraaseen metsään. Olin viettämässä retriittiä ja iltapalan jälkeen ajattelin lähteä vähän metsään kävelemään. Retriittipaikan vierestä lähti metsään polku ja siellä piti olla kiva lenkki. Olin jotenkin niin mietteissäni, että olin lähtenyt polkujen risteyksessä väärään suuntaan. Jossain vaiheessa tajusin, ettei ole enää mitään polkua mitä pitkin kulkea. Minulla ei ollut kelloa eikä puhelinta mukana, koska olin retriitissä ja koska olin ajatellut ihan vaan käväistä metsässä. Tipuin sitten vielä kalliolta alas, kun yritin katsoa mihin metsä loppuu. Vähän sattui toiseen polveen, mutta ei onneksi pahemmin. Löysin sitten lopulta metsästä ulos ja pääsin erään talon pihalle, josta kysyin neuvoa. Olin kuulemma yli 5 km päässä retriittipaikasta ja kello oli jo melkein kymmenen illalla. Mukava rouva lupasi viedä minut autolla takaisin, vaikka olin ihan märkä ja hikinen. Yöllä sain vielä valtavan ahdistuskohtauksen, kun mietin, että mitä jos olisin loukkaantunut pahemmin tippuessani kalliolta alas. Kukaan ei olisi minua löytänyt ihan äkkiä. Nyt tämä pelko ja ahdistus tuotiin siis vielä kerran eteeni ja sain mahdollisuuden käsitellä sen pois.

Sitten alkoi jalkapohjista nousta hiljalleen eräänlainen valohaavi. Se oli sellaista tiheäsilmäistä verkkoa ja noustessaan siihen tarttui pieniä mustia palasia ja hiukkasia kehostani. Henkiväki kertoi, että ne on energiajäämiä niistä energioista joita on edellisissä hoidoissa poistettu ja mitä asioita olen nyt käsitellyt. Näin kuinka nämä hiukkaset aina sihahtivat ja katosivat osuessaan haaviin. Jalat hoidettiin ensin kolme kertaa ja joka kierroksella jalat tuntuivat aina vaan kevyemmiltä. Sitten haavi teki saman koko kropalle eli kolme kertaa käytiin se läpi ja sitten vielä kolme kertaa kädet.

Sen jälkeen Äitimaan kristallienergiaa nousi juurichakraan ja sieltä levisi koko kehoon. Pienet kristallihippuset täyttivät kaikki ne kolot, joista oli juuri irrotettu nämä energiajäämät ja hippuset. Keho kimalteli ihanasti. Sen jälkeen kruunuchakraan laskeutui Alkulähteen valoenergiaa ja levisi sieltä koko kehoon. Tiedättekö mikä ilmiö meidän kaikkien kehoissa tapahtui? Mitä tapahtuu, kun auringonvalo osuu kristalliin? Kyllä, sateenkaaren värit hehkuivat kilpaa meidän kaikkien kehoissa. WAU!

Sitten olin jälleen takaisin siinä satumetsässä, josta lähdettiin liikkeelle. Ja tällä kertaa minulla oli sanoin kuvaamattoman hyvä olla. Taisi siellä vilahdella muutama metsänpeikko ja keijukin puiden ja pensaiden väleissä.

Lopuksi vielä näytettiin mitä on luvassa seuraavissa ryhmähoidoissa. Nyt kun ollaan siis puhdistettu neljä kertaa, niin aloitetaan tasapainotus. Luvassa on juuri tuon maan ja taivaan tasapainotus, jolloin kehon sateenkaarenvärit saavat aikaan aivan mahtavan energian käyttöömme. Sitten tasapainotetaan myös chakrat. Näin kuinka chakrat muodostavat eräänlaisen oman energiakentän ihmisen ympärille, kun ne tasapainotetaan oikein. Kun tämä energiakenttä toimii, niin se sekä suojaa että energisoi kehoa. Ja sitten vielä näin kuinka kehon feminiininen ja maskuliininen energia tasapainotetaan. Se vaikuttaa meidän ihmissuhteisiin ja varsinkin parisuhteeseen voimakkaasti. Neljättä teemaa ei näytetty, vaan se muodostuu sitten osallistuvien ihmisten mukaan.

Kiitos sinulle siitä, että olet ollut mukana. Mitä enemmän ihmisiä näihin hoitoihin osallistuu, niin sitä suuremman vaikutuksen saamme yhdessä aikaiseksi. Tämä vaikutus kattaa paitsi meidät osallistujat niin myös kollektiivisen energian. <3

Vieritä ylös