Ryhmäkaukohoito 28.5.2020

Chakrojen tasapainotus oli kerrassaan mahtava kokemus. En tiedä, löydänkö edes sanoja kertomaan mitä koin tuon hoidon aikana. Ja vaikka löytäisinkin sanat, niin minusta tuntuu, että ne eivät riitä kertomaan sitä mitä tapahtui.

Henkiväki osallistui hoitoon

Hoito alkoi tietenkin ensin sillä, että kutsuin henkiporukat paikalle. Niitä oikeastaan ei tarvitse juurikaan kutsua, vaan ne tulee melkein heti, kun vaan ajattelenkin kutsua niitä. Minun vakioporukkani on siis henki-intiaanit, Arkkienkeleistä aina muutama, tähtiperheeni ja joskus tulee myös isompikin tähtiklaani. Sitten ÄitiMaria ja Fransiscus Assisilainen, oma paras ystäväni Lahja, muita henkieläimiä oli kristallisilmäiset delfiinit, kristalliyksisarviset ja kristallilöhikäärmeet. Ja sitten tulee myös Valon sisar-veljeskunta aina paikalle.

Varsinainen hoito alkaa aina maadoittumisella ja taivasyhteydellä ja sen aikana viimeistään minun kehoni on rentoutunut erittäin vastaanottavaiseen tilaan. Eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Tällä kertaa teemana oli siis chakrojen tasapainotus ja pyysin, että energia alkaisi työnsä jurichakrasta. Sen jälkeen alkoikin tapahtua.

Chakroissa syntyi sateenkaari

Maan keskuksesta nousi punainen energiapyörre juurichakraan ja alkoi pyörimään siellä. Sen jälkeen maan uumenista nousi oranssi energiapyörre ja se alkoi myöskin pyöriä juurichakrassa punaisen pyörteen rinnalla. Sen jälkeen nousi keltainen pyörre, sitten vihreä pyörre, sininen pyörre, indigon sininen pyörre ja lopuksi vielä violetti pyörre. Syntyi siis sateenkaari juurichakraan ja näin kuinka se muuttui vielä koko maailmankaikkeudeksi. En osaa kuvata tuota paremmin, mutta kun luen uudestaan, mitä juuri kirjoitin, niin se kuulostaa hyvin laimealta siihen verrattuna, mitä oikeasti tapahtui.

Sitten oranssi energiapyörre juurichakrasta nousi sakraalichakraan ja aloitti pyörimisen. Sen jälkeen keltainen, sitten vihreä, sininen, indigon sininen ja violetti ja lopuksi vielä punainen pyörre ja sen jälkeen tapahtui sama kuin juurichakrassa. Sitten keltainen pyörre nousi solar plexukseen ja vihreä, sininen, indigo, violetti, punainen ja vielä oranssi. Näin mentiin loputkin chakrat läpi eli aina sen chakran oman värinen pyörre nousi ensin ja muut tulivat järjestyksessä perässä. Sen jälkeen ylhäältä tuli kirkas valkoinen valo, mikä laskeutui kehooni.

Energia oli puhdasta ja kevyttä

Olin aivan ymmyrkäisenä siitä tunteesta, mikä minut valtasi. Se oli niin puhdasta ja niin kevyttä, ettei millään ollut enää mitään merkitystä. Ei ollut kipuja, ei ollut fyysistä kehoakaan enää, ei ollut yhtään mitään. Kyyneleet valuivat silmistäni, mutta ei surusta vaan puhtaasta ilosta.

Kurkkasin tässä vaiheessa kelloa ja minusta tuntui, ettei ollut kulunut kuin vasta vähän aikaa, korkeintaan puoli tuntia, mutta kello olikin jo kymmenen. Henkiväki kuitenkin sanoi, että hoito jatkuu vielä. Sen jälkeen mieleeni nousi erilaisia tapahtumia elämän varrelta, lähinnä liittyen miehiin. Tajusin, että olen kokenut hyvin paljon hylkäämiskokemuksia miesten kanssa. Pyysin saada nähdä sen ihan ensimmäisen eli mistä tämä oli lähtenyt liikkeelle.

Se ensimmäinen hylkäämiskokemus

Mieleeni nousi vara-pappani, joka siis ei ollut varsinainen pappani, mutta oli mummuni avomies silloin, kun olin pieni. Rakastin häntä kovasti ja meillä oli vahva yhteys hänen kanssaan. Sitten ihan yhtäkkiä häntä ei enää ollut, eikä hänestä saanut enää puhua. Vasta monia vuosia myöhemmin sain tietää, että hän oli ollut alkoholisti ja mummullani oli tullut mitta täyteen ja suhde oli loppunut. Minuun se oli jättänyt hylätyksi tulemisen tunteen. Ja sen jälkeen olin vetänyt niitä lisää puoleeni, ja paljon.

Kävin kaikki läpi yksitellen. Kiitin heitä kaikkia siitä, että olivat olleet mukana elämässäni ja antaneet minulle sen kokemuksen. Pyysin anteeksi ja annoin anteeksi ja itkin aina välillä. Tällä kertaa itku oli surua. Siinä menikin sitten toinen tunti. Keho oli kuitenkin jälleen kerran kevyempi kuin ennen hoitoa. Jotain oli taas poistunut. Pyysin vielä ennen nukkumaan menoa, että henkiväki puhdistaa kaiken sen kehostani, jota minun ei tarvitse enää itse kohdata.

Nukuin kuitenkin kovin levottomasti, mutta aamulla en ollut yhtään väsynyt. Kiitin vielä aamulla henkiporukoitani yön aikana tehdystä työstä ja myös kehoani, joka oli taas päästänyt paljosta irti.

Lopuksi…

Tämä oli siis neljäs ja viimeinen kerta tasapainottavaa hoitoa ja tämän jälkeen pidetään pieni tuumaustauko. Tai oikeastaan me ollaan jo henkiväen kanssa tuumattu seuraavat kerrat valmiiksi, mutta nyt sinun on aika vähän tuumata elämääsi. Millaisena haluat sen jatkuvan? Mitä haluaisit muuttaa, jos voisit? Millainen ihminen sinä haluat olla? Millainen on paras versio sinusta?

Olen luonut henkiväen kanssa sellaisen uuden jutun liittyen näihin hoitoihin ja henkiseen polkuun. Tai oikeastaan en minä ole luonut yhtään mitään, vaan tämä uusi juttu on tuotu minun tietoisuuteeni ja minulle mahdollisuudeksi. Ja mahdollisuudeksi oikeastaan myös sinulle, jos haluat niin.

Kiitä sinäkin omaa henkiväkeäsi siitä, että ovat tuoneet sinulle juuri sen oikean enegian ja juuri oikealla voimalla. Ja kiitos Sinulle siitä, että olet ollut mukana. <3

Jos haluat käydä lukemassa, että mitä hoitojen aikana on tapahtunut osallistujien näkökulmasta, niin löydät ne kertomukset Ryhmäkaukohoidon tunnelmia – sivulta.

Vieritä ylös