Ryhmäkaukohoito 22.4.2020

Tästä tuli nyt taas melko pitkä viesti, mutta kun kirjoitan tätä hoidosta seuraavana aamuna, niin henkiväki käskee aina lisäämään sitä ja tätä, koska joku teistä tarvitsee juuri tätä tietoa.

Mutta nyt eilisen hoidon tunnelmiin: Hoito alkoi jo taas vähän etuajassa ja olinkin jo hyvissä ajoin valmiina vastaanottamaan. Melkein saman tien, kun rentouduin odottamaan hoidon alkamista, sukelsin veteen. Vesi oli kauniin turkoosin ja vaalean sinisen väristä ja se kimalteli ihanasti ympärilläni. Vesi usein liitetään tunteisiin ja sehän olikin tämän kertaisen puhdistuksen teema.

Sitten siirryin kauniiseen paikkaan, jossa puut ja kasvit olivat kirkkaan vihreitä ja kukat loistivat tuhansissa väreissä. Linnut lauloivat ja myös muita eläimiä käyskenteli ympärilläni. Tunnelma oli hyvin rauhallinen ja seesteinen. Minulle kerrottiin, että olin Thaimaassa. Ihmettelin sitä kovasti, koska en ole ikinä siellä käynyt, eikä minulla ole mitään siteitä sinne. En myöskään koskaan ole edes harkinnut sinne matkustamista. Se ei siis ole koskaan resonoinut minulle.

Ennen kuin pääsin ajatuksissani eteenpäin, niin näin suuren aallon lähestyvän. Kohta olin jälleen vedessä, mutta nyt tunnelma ei ollut enää niin ihana. Kurkkuuni nousi palan tunne ja minua alkoi itkettää. Tunsin valtavan menettämisen pelon vyöryvän ylitseni. Olin tsunamissa! Näin kuinka ihmisiä jäi valtavan aallon sisälle ja näin ihmisiä, jotka juoksivat henkensä edestä vyöryvää vettä pakoon. Näin kuinka ihan pieniä lapsia jäi aaltojen vangiksi ja minut valtasi suuri ahdistus. Mietin kuinka pieni lapsi on varmaan valtavan peloissaan tilanteessa, jossa vesi vie mennessään ja käsi irtoaa äidin tai isän kädestä.

Sitten näin valon. Näin kuinka jokainen aallon sisään jäänyt lapsi, aikuinen tai vanhus nostettiin ylös valoon. He eivät olleet kärsineet yhtään. Heitä ei ollut sattunut yhtään. He hymyilivät, koska näin oli sovittu jo etukäteen. He pääsisivät kotiin meitä muita aiemmin. Ja siellä he odottavat, kun tulee meidän aika palata.

Ahdistus helpotti heti ja tunsin, kuinka suuri rakkaus vei sen mennessään. Tajusin, että meidän kehoissa on ollut paljon myös kollektiivista surua ja pelkoa mukana ja että sitä puhdistettiin nyt pois meistä, sinusta ja minusta. Se on ollut sopimus, että kannamme sitä mukanamme, mutta nyt sen oli aika mennä.

Kun ensimmäisessä hoidossa (tätä puhdistus-teemaa) pääni kääntyi energian voimasta taaksepäin, niin nyt pääni kääntyi eteenpäin. Ihan kuin olisin kumartanut tätä maailmakaikkeutta nöyränä ja kiitollisena.

Samaan aikaan kun näin noita em. tapahtumia, niin meidät maadoitettiin tuttuun tapaan. Kerron sen kuitenkin jälleen kerran, koska mukana on uusia ihmisiä. Energiapyörre lähti juurichakrasta alaspäin pureutuen maan kerrosten läpi ihan Äitimaan ytimeen ja siellä olevaan keskuskristalliin saakka. Siellä se kietoutui kristallin ympärille ja kristallista lähti Äitimaan energiaa takaisin energiapyörrettä pitkin meidän kehoihin. Tämä tehtiin yhteensä kolme kertaa. Sitten kruunuchakrasta lähti samanlainen energiapyörre ylöspäin. Se nousi ja nousi yhä korkeammalle ja pyöri ihan alkulähteeseen saakka. Sieltä virtasi pyörrettä pitkin puhdasta Alkulähteen Valoa meidän kehoihin. Tämäkin tehtiin kolme kertaa.

Sitten ympärilleni tuli Valon auttajia ja jokaiselle tuli ihan omanlaisensa kokoonpano. Minun porukkani oli henki-intiaanit, Arkkienkelit, Tähtiperheeni ja Äiti-Maria. Sitten mukaan tuli vielä myös hevoseni Lahja ja muutkin henkieläimet, kuten henkieläimeni Pegasos, kristallisilmäiset delfiinit, kristalliyksisarviset ja vielä kristallilohikäärmeet. Ja vielä porukkaan tuli Valon Sisar- ja Veljeskunta. Nämä omat henkioppaat ja auttajat suodattavat siis jokaisen kohdalla tulevan energian juuri sopivaksi ja juuri sinne minne on suurin tarve. Muista aina kiittää myös kehoasi näiden hoitojen jälkeen, sillä se tekee hyvin suuren työn tässä puhdistumisessa ja eheytymisessä.

Sitten vasta alkoi varsinainen hoito. Energiapyörre virtasi jalkapohjista sisään ja alkoi pyöriä molemmissa jaloissa. Jos ajatellaan jalkojen tarkoitusta ihmiskehossa, niin ne vievät ihmistä eteenpäin. Jos kipusi jaloissa on nilkoissa, niin mieti mikä on elämäsi suunta ja onko se oikea. Nilkkojen avulla ihminen siis ottaa suunnan kävellessään. Jos kivut ovat polvissa, niin mieti mistä asioista et halua joustaa. Polvethan joustavat kävellessä. Lantiosta lähtee liikkeen voima, joka sitten siirtyy alas jalkoihin, polviin, nilkkoihin ja jalkateriin. Lonkat edustavat tässä tunteita aiotun liikkeen takana. Tähän voi liittyä pelkoja esimerkiksi miten jatkaa eteenpäin ongelmallisen elämäntilanteen jälkeen. Miten ihminen pärjää vaikka eron jälkeen tai vaikean sairauden jälkeen tai työttömäksi jäämisen jälkeen. Koska lonkat ovat liikkeen keskus, ne symboloivat myös kykyä päästää irti menneisyydestä ja antaa uusille asioille tilaa. Vielä myös sellainen asia liittyen lantioon, että äidit kantavat henkisesti lapsensa lantiossa koko lapsen eliniän ajan eli jos äidillä on lapsestaan jotain huolta, se voi näkyä hänellä lantion ongelmina.


Sitten tunsin oikeassa jalassani kovaa kipua. Vasemmassa ei ollut ollenkaan. Oikea puoli ihmiskehosta kuvaa aina maskuliinista puolta ja vasen sitten feminiinistä. Sitten eteeni marssitettiin kaikkia elämäni merkityksellisiä mieshenkilöitä. Ja jokaiselta pyysin anteeksi ja annoin anteeksi. Kiitin kaikesta, mitä olivat minulle antaneet sekä hyvässä ja pahassa. Tunsin pelkkää rakkautta heitä kohtaan. Isät, veljet, poikaystävät, ex-puolisot, omat pojat, opettajat. Kaikki miespuoliset, jotka ovat olleet vaikuttamassa elämääni. Kaikki vanhat kaunat oli poissa. Sitten minua pyydettiin miettimään myös omaa maskuliinisuuttani eli miten se ilmenee minun elämässäni naisena. Voisin antaa saman tehtävän myös sinulle. Sieltä voi nousta jotain mitä et ole aiemmin huomannutkaan. Miehet tietenkin miettivät omaa maskuliinisuuttaan miehenä.

Hoidon lopuksi meidät vietiin vielä kauniiseen ruusutarhaan elpymään, koska hoito oli todella voimakas ja jopa vähän raastava kaikessa rakkaudessaankin. Hoito jäi päälle koko yön ajaksi ja ainakin minä nukuin pitkästä aikaa koko yön heräämättä kertaakaan.


Kiitos, että olit mukana ja pidä itsestäsi huota. <3

Vieritä ylös