Ryhmäkaukohoito 21.5.2020

Hoito alkoi, niin kuin niin monta kertaa aiemminkin, henkiväen kutsumisella paikalle. Jokaiselle tuli se oma kokoonpano ympärilleen. Tällä kertaa esittelen omasta porukastani Arkkienkelit Mikaelin, Jofielin ja Samuelin.

Arkkienkelit haluavat sanoa, että vaikka heillä on maskuliiniset nimet ja vaikka heillä on myös nimetyt kaksoisliekit, niin heillä ei ole sukupuolta. Heissä yhdistyy sekä maskuliinienergia että feminiinienergia ja he toimivat aina yhdessä kaksoisliekkinsä kanssa. Tämä jako maskuliinisiin eli Arkkienkeleihin ja feminiinisiin eli kaksoisliekkeihin on tehty ihmisten toimesta. On kuitenkin totta, että maskuliininen puoli Arkkienkeleistä on ollut pitkän aikaa näkyvämpi, johtuen maapallolla vallinneista olosuhteista. Mutta Arkkienkelit haluavat sanoa, että aina kun heitä kutsutaan, ihan millä nimellä tahansa, tulevat molemmat puolet paikalle. He ovat yhtä.

Arkkienkelit Mikael ja Faith edustavat jumalaisen tahdon, voiman ja luomishalun energiaa. Se aktivoi elinvoimaa ja aloitekykyä ja halun luoda uutta maapallon fyysisissä ulottuvuuksissa. Tämä energia synnyttää voiman luoda tasapainoa ja sopusointua nimenomaan maskuliinienergian ja feminiinienergian harmonisoitumisella. Heidän energiansa erityisavuja ovat vahvuus, rohkeus, päättäväisyys ja totuudenmukaisuus. He ovat ensimmäisen säteen kantajia.

Arkkienkelit Jofiel ja Christine edustavat jumalaisen isän ja jumalaisen äidin rakkaus-viisaus – energiaa. Äidin energia hoivaa kosmisessa kohdussaan jumalaisen isän toimesta lähetettyä siemenatomia. Äidin rakkausenergia sytyttää uuden luomisen, jotta jumalainen suunnitelma voisi ilmentyä maapallon fyysisille tasoille. He ovat toisen säteen kantajia. Tämän toisen säteen päätarkoitus on muuttaa tieto viisaudeksi ja ”puhdistaa” tuota viisautta rakkaudella ja myötätunnolla.

Arkkienkelit Samuel ja Charity edustavat maskuliinisen ja feminiinisen ykseyden energiaa. He säteilevät voimaa, mikä auttaa ihmisiä tunnekehonsa puhdistamisessa, kehittämisessä ja jalostamisessa. He ovat kolmannen säteen kantajia. Se on aurinkojen säde, aktiivisen älykkyyden säde, jonka avulla maskuliininen eteenpäinpyrkivä energia sulautuu yhteen feminiinisen luovan säteen värähtelyjen kanssa.

Palataan sitten itse hoitoon. Aluksi tehtiin vahva maadoitus eli energiapyörre maapallon keskuskristalliin, josta nousi kristallienergiaa koko kehoon. Tämä tapahtui kolme kertaa. Sitten energiapyörre ylös Alkulähteeseen saakka, josta laskeutui kirkasta ja puhdasta valoa koko kehoon. Tämäkin tehtiin kolme kertaa.

Sitten näin edessäni pienen tytön kukkahameessaan ja kukkaseppele hiuksissaan. Ymmärsin, että nyt aloitetaan feminiinipuolen hoitamisella. Energia alkoikin nousta vasemmasta jalkapohjasta ylöspäin ja koin kuinka fyysisen kehoni vasen jalka muuttui lähes läpinäkyväksi ja kimaltelevaksi. Kun energia oli noussut lonkkaan asti, niin se siirtyikin kehon oikealle puolelle ja siellä olkapäähän. Se ikään kuin meni rintakehäni poikki ja jatkoi matkaansa olkapäästä oikeaan käteen. Ymmärsin, että vaikka kehon vasen puoli edustaakin feminiinistä puolta, niin feminiinienergian täytyy virrata myös oikealla puolella kehoa.

Sitten energia alkoi nousta oikeasta jalkapohjasta ylöspäin. Ja samalla tavalla lonkasta energia jatkoikin kehon vasemmalle puolelle. Nyt rintakehääni oli piirretty ruksi ja sen ruksin keskipiste oli sydänchakrani päällä. Ymmärsin, että kun kehon maskuliini ja feminiinienergiat toimivat yhdessä, niin vasta silloin ihminen kykenee toimimaan sydänkeskuksestaan käsin. Sitten energia teki vielä ihmeellisemmän kuvion.

Vasemmasta lonkasta energia piirsi viivan oikeaan lonkkaan, josta se jatkoi matkaansa oikeaan olkapäähän. Sieltä energia vaihtoi jälleen puolta ja piirsi mennessään viivan olkapäiden välille. Vasemmasta olkapäästä energia vielä laskeutui takaisin vasempaan lonkkaan. Kun tämä neliö oli piirtynyt, niin rintakehäni päällä oleva rasti alkoi nousta keskipisteestään ylöspäin. Energia oli piirtänyt rintakehälleni pyramidin ja nyt se nousi sydänkeskuksestani, niin että pohja oli kehossani kiinni ja kärki nousi eteeni. Minulle kerrottiin, että näin saadaan sydämeni energia paremmin suunnattua maailmaan. Näin, että tämä tehtiin myös muille osallistujille. Se toimii sitä paremmin, mitä puhtaammin olet saanut yhdistettyä maskuliinisen ja feminiinisen energian itsessäsi.

Aivan uskomaton olotila täytti minut ja ymmärsin miksi minun pitää olla juuri minä, eikä kukaan muu. Uskalla sinäkin olla juuri sinä, sillä vain sinä tuot sen sinun energiasi maailmaan ja se on maailman tärkein energia. <3

Muista juoda vettä ja muista kiittää kehoasi kaikesta siitä, mitä se tekee hyväksesi. Kiitä myös henkiväkeäsi siitä, että ovat tuoneet sinulle juuri sen oikean enegian ja juuri oikealla voimalla. Ja kiitos Sinulle siitä, että olet mukana. Mitä enemmän ihmisiä näihin hoitoihin osallistuu, niin sitä suuremman vaikutuksen saamme yhdessä aikaiseksi. Tämä vaikutus kattaa paitsi meidät osallistujat niin myös kollektiivisen energian.

Vieritä ylös