Ryhmäkaukohoito 19.8.2020

Energia oli tosi vahva. Olin oikeastaan koko päivän vähän unessa tai toisissa maailmoissa, enkä saanut tästä todellisuudesta oikein otetta. Toisin sanoen haahuilin koko päivän saamatta mitään aikaiseksi. 

Itse hoito alkoi vahvasti. Kun olin asettautunut sängylle, niin minut imaistiin sellaiseen tummanviolettiin energiapilveen. Ympärilläni vain pyöri violettia energiaa ja en nähnyt eteen enkä taakse. Kun sumu vähän hälveni, niin huomasin seisovani kuilun reunalla. En nähnyt mitään muuta kuin pimeyttä kuilun pohjalla. Minua kehoitettiin ottamaan askel eteenpäin. Ajattelin ensin, etten varmaan ota, koska sen jälkeen olisin tuolla pimeässä kuilun pohjalla, jos siellä edes mitään pohjaa tulisi vastaan. Sitten ajattelin, että tämä on joku testi, että luotanko korkeimpaan. Siinä sitten arvuuttelin hetken, että mitä pitäisi tehdä. En kuitenkaan ehtinyt tehdä päätöstä, kun kaikki tuo hälveni ympäriltäni ja olin taas makuuhuoneessani. Minulle ei selvinnyt, että oliko tuo joku testi vai mikä. Ehkä joskus saan sen selville.

Pyysin sitten henkioppaani mukaan ja aloittamaan hoitoa. Ympärilleni kerääntyi iso joukko porukkaa. En muista, että koskaan olisi ollut näin paljon henkiväkeä mukana. Henki-intiaaneja tuli ​​koko heimo, arkkienkeleitä tuli myös useampi, tähtikansalaisia tuli myös useita kymmeniä. Sitten tuli ylösnousseita mestareita kaksoisliekkeineen ja heistä yksi kertoi olevansa Kuthumi. Hän halusi muistuttaa meitä vanhan energian puhdistamisesta. Jokaisen pitää nyt todella miettiä omassa elämässään, että mikä on vanhaa ja jo turhaa ja mitä haluaa saada tilalle. Hän muistutti myös, että uutta ei voi tulla tilalle, ennenkuin vanha on puhdistettu lopullisesti pois. Hän myös sanoi, että kannattaa olla rehellinen itselleen ja katsoa rehellisesti omaa elämäänsä ja sen turhia asioita.

Sitten mukana oli myös Äiti Maria ja ​tietenkin hevoseni Lahja. Nämä kaksi seisovat aina vierekkäin niin, että Äiti Maria seisoo oikean olkapääni takana ja Lahja seisoo ihan selkäni takana. Lahjan sydänchakrasta​ lähtevä valo läpäisee minut ja purkautuu minun sydänchakrasta ulospäin. Mukana oli myös muita henkieläimiä, kuten kristallisilmäisiä delfiinejä, kristalliyksisarvisia ja kristallilohikäärmeitä. Delfiinit lähettävät kristallienergiaa silmistään, yksisarviset sarvestaan ja lohikäärmeet puhaltavat kristallitulta. Ja vielä mukana oli Valon sisar-veljeskunta. Aikamoinen porukka siis kokoontui minun ympärilleni. Sitten vielä jokaisen osallistujan omat henkioppaat kokoontuivat jokaisen ympärille, suodattamaan energian juuri jokaiselle sopivaksi.

Sitten näin, kuinka jokaisen osallistujan ympärille rakentui kristallipallo.​​ Me kaikki lilluimme palloissamme ja tämä henkiporukka välitti energiansa niihin palloihin. Kaikki pallot olivat isossa rykelmässä (meitä oli yli 60 osallistujaa) ja yhteydessä toisiinsa. Energia virtasi huimasti pallojen ulkopuolella, mutta myös sisäpuolella. Sitten minulla pimeni.

En siis tiedä, että mitä sitten tapahtui​​, mutta havahduin noin puoli kymmeneltä ensimmäisen kerran. Katsahdin kelloa ja mietin, että mitäköhän tässä nyt oli tapahtunut. Aika pian sen jälkeen olin jälleen vaipunut tiedottomaan tilaan ja havahduin seuraavan kerran vartin yli kymmenen ja minulle sanottiin, että varsinainen hoito on päättynyt. Kaikille kuitenkin energiaa annetaan koko yö ja energiat usein jäävät ympärille ​​vaikuttamaan muutamaksi päiväksi. Eli jos koet jotain epämääräistä muutaman päivän sisälle, niin se voi olla vielä tästä energiahoidosta johtuvaa. Sen jälkeen sammutin valot ja nukahdin heti. Heräsin aamulla virkeänä ja levollisena.

Kysyin aamulla syytä, että miksi minut ”tainnutettiin”. Sain vastaukseksi, että koska energia oli niin vahvaa, etten olisi sitä pystynyt välittämään päivätietoisuudessa. Minut oli siis pistettävä unten maille, jotta minut ikäänkuin ohitettiin ja saatiin energia välittymään kaikille osallistujille juuri sellaisena, kun pitikin. Fyysinen kehoni ei siis vielä pysty vastaanottamaan niin suurta valoa, jota eilisessä hoidossa meille tarjoiltiin. HUH!​​

Vieritä ylös