Ryhmäkaukohoito 15.4.2020

Tästä tuli nyt melko pitkä viesti, kun lisäsin tähän vielä vähän tietoa selkäkivun mahdollisista henkisistä syistä ja myös vähän ohjeita siitä, miten voit itse itseäsi auttaa. Muistathan aina, että selkäkipu voi olla myös fyysisen vamman tai sairauden aiheuttama, jolloin pitää mennä lääkäriin.

Mutta nyt eilisen hoidon tunnelmiin: Ensin meidät maadoitettiin. Juuricahkrasta lähti energiapyörre maan sisään ja se ulottui Äitimaan keskuskristalliin saakka. Pyörre kietoutui keskuskristallin ympärille ja pyörrettä pitkin nousi kristallista energiaa kaikkien meidän kehoihin. Jokainen solu avautui ja otti sisäänsä tuota puhdistavaa energiaa. Tämä tapahtui kolme kertaa.

Sitten kruunuchakrasta nousi energiapyörre ylöspäin aina Maailmankaikkeuden Alkulähteeseen asti. Sieltä laskeutui puhdasta Valoa pyörrettä pitkin kaikkien meidän kehoihin ja soluihin. Tämäkin tapahtui kolme kertaa.

Sitten jokaisen omat henkiset joukot tulivat auttamaan hoidossa. Henkiset joukot ovat mukana muun muassa sen takia, että hoidon energia suodatetaan jokaiselle juuri sopivaksi.

Sitten alkoi varsinainen hoito. Kruunuchakrani avautui ja kultainen energiasäde virtasi kehooni sisään ja tarkemmin selkärangan alueelle. Kultainen energia täytti selkärangan kokonaan, mutta myös kristallinen energia tuli mukaan. Tämä yhteisenergia hoiti ensin niskan aluetta eli kaulanikamia. Kaulanikamien tehtävä on kannatella päätä ja ne myös tekevät nyökyttelyn ja pään kääntämisen mahdolliseksi. Niskan alue yhdistää pään kehoon, joten voidaan ajatella, että se yhdistää henkisen (pää) materiaan (keho). Jos sinulla on ollut niskakipua tai niskan jäykkyyttä, niin se voi kertoa tunnetason tukoksesta. Testaa onko kipu tai jäykkyys niskassasi voimakkaampaa silloin, kun nyökkäät myöntymisen merkiksi vai silloin kun ravistat päätäsi kieltämisen merkiksi. Mieti sitten, että minkä asian suhteen sinun pitää tehdä päätöksiä ja kumpi vaihtoehto on vaikeampi. Näin voit löytää itse niskakivun alkusyyn.

Sitten energia siirtyi rintanikamien alueelle. Rintanikamat suojelevat yhdessä kylkiluiden ja rintalastan kanssa tärkeitä sisäelimiä, kuten sydäntä ja keuhkoja. Sydämessä asuu ilo ja rakkaus ja keuhkoissa suru ja murhe. Jos sinulla on ollut kipua ylä- ja keskiselän alueella, niin voit miettiä, että suojeletko esim. surua ja murhetta sisälläsi.

Yläselkään usein säilötään tukahdutettuja tunteita tai loukkaantumisia. Sieltä saattaa löytyä myös menetettyihin unelmiin liittyvät asiat tai muihin ihmisiin kohdistuvat kaunat. Keskiselkä on taas kuin keinulaudan painopiste ja sen tehtävänä onkin ylläpitää tasapainoa keskellä kehoa. Se mahdollistaa taivutuksen ja joustavuuden ja siellä ilmenevät vaikeudet voivat heijastella sisäistä jäykkyyttä, pelosta kiinni pitämistä tai kyvyttömyyttä joustaa elämäntapahtumien mukana.

Seuraavaksi energia siirtyi lannenikamien ja ristinikamien alueelle. Lannenikamien ansiosta yläkeho pysyy pystyasennossa. Nämä nikamat myös muodostavat vakaan painopisteen liikkeiden aikana. Ristinikamat liittävät selkärangan lantioon ja ovat ikään kuin ihmisen kehon perusta. Alaselkä siis tukee ylhäältä tulevaa painoa, aivan kuten ihminenkin kantaa velvollisuuksien painoa elämässään. Jos ei ole ketään muuta ihmistä, joka voisi auttaa tämän kuorman kantamisessa tai ihmisellä on tunne, ettei saa tukea elämässään, alaselkä saattaa antaa periksi. Sitten vielä lopuksi häntänikamat hoidettiin.

Kun energia pyöri lantion alueella, niin tuntui, että koko selkärankani tärisi. Henkioppaat sanoivat, että kaikkien selkärankoja rakennetaan nyt uudelleen, jotta ne voisivat värähdellä maapallolle tulevien uusien energioiden taajuudella. Henkioppaat myös sanoivat, että tämä hoito jatkuisi monilla koko yön heidän omien henkiauttajien voimin. Tätä selkärangan uudelleen rakentamista ei voi tehdä kovin nopeasti, jotta ihminen ei kokisi liikaa kipuja tai puhdistusoireita. Siksi tämä alkanut prosessi voi kestää useita viikkoja, ehkä kuukausiakin. Jokaisen pitäisi nyt ottaa vastuuta omasta kehostaan ja tukea tuota prosessia. Seuraavassa vielä ohjeistusta siitä, mitä voit itse tehdä.

  • Juo vettä. Tee itsellesi elävää vettä tai kristallivettä ja juo sitä joka päivä. Elävää vettä voit tehdä laittamalla veden sekaan sitruunan mehua tai kurkun viipaleita. Kristallivettä voit tehdä laittamalla veden sekaan raakakristallipaloja, kuten ruusukvartsin, vuorikristallin tai ametistin paloja. Veden tulisi olla suodatettua tai lähdevettä, mutta jos et tähän hätään sellaista saa, niin tee tavallisesta johtovedestä.
  • Syö paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Syö mieluiten luomuna, mutta jos et sellaisia löydä, niin syö tavallisia. Siunaa ne aina ennen kuin syöt. Kiitä myös Äitimaata ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat olleet osallisena siihen, että juuri se omena tai kurkku on sinua ravitsemassa. Sinun ei tarvitse muuttaa ruokavaliotasi suuresti, kunhan lisäät edellä mainittuja ruokavalioosi. Jossain vaiheessa huomaat, että ruokavaliosi on muuttunut ihan itsestään.
  • Ota aurinkokylpyjä joka päivä. Aloita 5 min ja lisää aikaa vähitellen 20 min. Jos on pilvinen sää, niin ota silti. Aurinko on siellä pilvenkin takana ja lähettää sinulle energioitaan, kunhan pyydät.
  • Liiku luonnossa. Älä kuitenkaan liiku hampaat irvessä, vaan nauttien. Käy kävelyllä ja ihastele luontoa samalla. Kuuntele linnun laulua ja katsele kun kevät herää pikkuhiljaa.
  • Käytä kukkatippoja tai eteerisiä öljyjä, jos sinulla niitä on tai jos ne kutsuvat sinua. Kysy intuitiivisesti keholtasi, että mitä niistä juuri nyt tarvitset ja käytä sitten niitä.
  • Kehu itseäsi. Pidä itseäsi hyvänä. Sauno, kylve, lue, kuuntele hyvää musiikkia jne. Sinä itse tiedät, miten nautit elämästäsi parhaiten.

Kiitos, että olit mukana ja pidä itsestäsi huota. <3

Vieritä ylös