Ryhmäkaukohoito 14.5.2020

Hoito alkoi tuttuun tapaan maadoittumisella ja sen jälkeen otettiin yhteys Alkulähteeseen. Pyysin henkiväkeäni paikalle ja kaikkien osallistujien henkioppaat ja auttajat myös.

Sitten näin edessäni vesiputouksen ja meni seisomaan veden alle. Osa vedestä muuttui vaaleanpunaiseksi ja toinen osa vaaleansiniseksi. Seisoin veden alla ja annoin vesien huuhdella minua. Oli heti selvää, että vaaleanpunainen oli feminiinienergiaa ja vaaleansininen oli maskuliinienergiaa. Kehoni värisi siitä energian voimasta, mikä näissä energioissa oli ja ymmärsin miten ne toimivat yhteen, jos vain antaisimme niiden toimia.

Minua kehotettiin katsomaan itseäni näiden kahden vastakkaisen energian olomuotona. Näin itseni jakautuneena kahtia, oikea puoli oli maskuliinienergiaa ja vasen puoli feminiinienergiaa. Huomasin, että puolet eivät oikein sopineet yhteen. Niiden välissä oli joku klikki. Miten voidaan yhdistää suorat ja kovat linjat kaareviin ja pehmeisiin? Jäin sitä asiaa pohtimaan hetkeksi.

Minulle kerrottiin, että monella meistä nämä puoliskot ovat haavoittuneita eli ei riitä, että saamme ne tasapainoon, vaan niiden pitää eheytyä ensin. Aloitetaan eheytyminen maskuliinienergiasta, minulle sanottiin ja niin tehtiin. Haavoittunut maskuliininen energia tulee esiin ihmisessä syyllisyytenä, vallan väärinkäyttämisenä, dominointina, aggressiivisuutena, epävakautena, kriittisyytenä itseään ja muita kohtaan, kiusaamisena ja epäreiluutena. Tässä siis vain osa, mutta ymmärrät varmaan mistä on kyse.

Tämä maskuliinienergian haavoittuminen on yleensä seurausta isän puolen suvun käsittelemättömistä tunnetraumoista. Ne periytyvät aina seuraavalle sukupolvelle, kunnes joku sukupolvi käsittelee nämä haavat itsessään. Kun nyt siis hoidat itsessäsi nämä haavat, niin tulevat sukupolvet säästyvät paljolta. Voit esimerkiksi tutkia isäsi suvun miehistä käyttäytymistä ja tehdä siitä johtopäätöksiä. Millainen miehenmalli sinussa on? Sitten voit tutkia elämäsi tärkeimpiä parisuhteita. Jos olet nainen, niin mieti millainen mies/millaisia miehiä sinulla on tai on ollut puolisoina. Jos olet mies, niin mieti, että miten olet miehenä toiminut parisuhteissasi.

Sen jälkeen mieti elämäsi tärkeimmät miehet ja pyydä jokaiselta anteeksi, anna jokaiselle anteeksi ja kiitä kaikesta mitä ovat elämässäsi tehneet. Jos tuntuu siltä, ettet pysty antamaan anteeksi, niin anna se itsellesi anteeksi. Joidenkin kohdalla nämä haavat ovat niin syviä, ettei tämä yksi hoito tietenkään korjaa paljoakaan. Tarkoitus onkin, että otat vastuun näistä haavoista ja teet myös oman osuutesi. Jos olet vihainen isällesi, niin näe kuinka häntä on kohdeltu lapsena. Hän ei ole pystynyt katkaisemaan tätä kierrettä, mutta sinä pystyt siihen nyt. Hän ei ole osannut mitenkään muuten sinua kohdella. Hän on varmasti syvällä sisimmässään pahoillaan.

Hoidon aikana jokaisen maskuliinienergiaa hoidettiin juuri sillä tavalla, mikä on jokaiselle parhain tapa.


Yksi hyvä keino saada traumat ja haavat itsestään ulos on EFT eli ”naputtelu”. Jos se ei ole sinulle tuttua, niin löydät netistä siitä kyllä tietoa. Itse käytin tällaista lausetta: Vaikka sisäinen mieheni on haavoittunut, niin hyväksyn itseni täydellisesti ja sitten naputtelin monta kertaa. Kysyin aina välillä keholtani, että vieläkö siellä on jäljellä haavoittuneita tunteita ja niin kauan naputtelin, kun niitä vielä oli.

No sitten siirryttiin feminiinienergian eheytymiseen. Haavoittunut feminiinienergia tulee esiin ihmisessä taipumuksena uhri-ajatteluun, häpeänä, voimattomuutena, marttyyriutena, heikkoutena, manipulaationa, riippuvuutena, yliherkkyytenä, liiallisena tunteellisuutena, kateellisuutena, masentuneisuutena, kyvyttömyytenä tehdä todeksi suunnitelmia. Lisääkin varmaan on, mutta saat tästä varmaan kiinni.

Haavoittunut feminiinienergia on sitten peräisin äitisi puolen suvusta ja siellä naisten käsittelemättömistä traumoista. Tutki myös äitisi puolen naisten käytöstä ja vertaa sitä omaan käytökseesi. Löydätkö yhteneväisyyksiä? Jos olet nainen, niin koetko naisellisuudestasi häpeää? Miten kohtelet muita naisia elämässäsi? Jos olet mies, niin miten kohtelet tai olet kohdellut naisia elämässäsi?

Hoidon aikana jokaisen feminiinienergiaa hoidettiin juuri sillä tavalla, mikä on jokaiselle paras. Tee jälleen anteeksiantoharjoitus kaikille elämässäsi vaikuttaneille naisille; äidillesi, isoäidillesi, sisarillesi, puolisollesi, ystävillesi jne. Jos et siihen pysty, niin riittää, että annat anteeksi itsellesi. Jos olet vihainen äidillesi, niin näe kuinka hän on joutunut pitämään naisellisuutensa ja todellisen itsensä piilossa. Näe miten hän on ottanut kantaakseen suvun naisten kaikki tunnetraumat, mutta ei olekaan pystynyt niitä käsittelemään. Hän on syvällä sisimmässään tiennyt, että sinä olet vahva ja sinä pystyt siihen, mihin hän ei pystynyt.

Tee EFT-naputtelua tai anteeksiantoharjoitusta niin monta kertaa, että oikeasti tunnet eron itsessäsi. Kun vapaudut näistä esi-isien ja esi-äitien taakoista, niin se todella tuntuu kehossa. Pyydä henkioppaasi ja -auttajasi mukaan harjoituksiin viemään näitä vapautuneita energioita valoon.

Henkiväki kertoo, että meidän on otettava tämä tasapainotus uusiksi viikon päästä, sillä niin monella on ollut paljon haavoja ja traumoja. Yritä tehdä EFT-naputtelu tai anteeksiantoharjoitus ainakin kerran molemmille puolille (eli siis sisäiselle miehellesi ja sisäiselle naisellesi) ennen seuraavaa ryhmäkaukohoitoa. Löydät netistä myös esittelyvideoita naputtelusta, että tiedät miten se tehdään.

Muista juoda vettä ja muista kiittää kehoasi kaikesta siitä, mitä se tekee hyväksesi. Ja kiitos Sinulle siitä, että olet mukana. Mitä enemmän ihmisiä näihin hoitoihin osallistuu, niin sitä suuremman vaikutuksen saamme yhdessä aikaiseksi. Tämä vaikutus kattaa paitsi meidät osallistujat niin myös kollektiivisen energian. <3

Vieritä ylös