SielunLahjan ryhmäkaukohoidot

Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan SielunLahjan ryhmäkaukohoitoihin. 

Joulukuun 2020 ryhmäkaukohoitopaketti!

Joulukuussa Valo voittaa pimeän. Tämä huipentuu talvipäivänseisauksena 21.12. Valon määrän lisääntyminen ei tarkoita pelkästään ulkoista päivän pidentymistä, vaan se tarkoittaa myös sisäisen valon lisääntymistä jokaisessa ihmisessä. Mikä potentiaali odottaakaan vapautumista!

Tähän pakettiin kuuluu kolme ryhmäkaukohoitoa: Uudenkuunpäivä 14.12. klo 21, Talvipäivänseisaus 21.12. klo 21 ja Täydenkuunpäivä 30.12. klo 21.

Hinta 35€ (sis alv 24%)

 

ryhmäkaukohoito
täydenkuun päivänä

Täysikuu tuo tullessaan täydentymisen ja luovuuden energiaa. Täydenkuun aika sisältää aina mahdollisuuden irtipäästämiseen ja silloin on hyvä hetki antaa energiahoidon auttaa.

Täydenkuun päivä on mystinen päivä energioiltaan ja se luo hyvän yhteyden maailmakaikkeuden korkeimpiin energioihin. Energiamaailma tukee luovuutta ja intuitiota ja silloin usein aistit ovat herkimmillään. Täydenkuun aika mahdollistaa myös entistä voimallisemman henkisen vapauden.

woman, fee, moon

ryhmäkaukohoito
uudenkuun päivänä

Uusikuu tuo tullessaan uutta energiaa, koska se aloittaa aina uuden kierron. Uudenkuun aika sisältää aina paljon mahdollisuuksia ja se onkin mitä parhain aika osallistua energiahoitoon.

Uudenkuun päivä on mitä hedelmällisintä aikaa asettaa tavoitteita tulevalle. Silloin saa myös extra-annoksen energiaa manifestoinnin tueksi. Energiahoidon aikana mieleen nousee usein uusia ajatuksia ja ideoita, koska mieli lepää ja antaa niille tilaa tulla tietoisuuteen. Ne kannattaa kirjoittaa hoidon jälkeen ylös, jolloin ne alkaa itää näkyvässä maailmassa.

Mietitkö miltä energihoito tuntuu?

Mietityttääkö Sinua, että miltä ne energiat oikein tuntuu? Vai oletko käynyt energiahoidossa aiemmin, mutta silloin et ole tuntenut mitään.

Käy tutustumassa hoidoissa olleiden kokemuksiin, niin saat esimakua SielunLahjan ryhmäkaukohoidoista.

Vieritä ylös