Me suosittelemme!

”Hannele on ihanan rempseä ja rönsyilevä persoona, joka taitaa myös hiljaisuuden kätkemät viisaudet. Hannelen seurassa ja hoidettavana on helppo olla. Hän omallaan ja Lahjan läsnäololla käärii hyväksyvään ja rakkaudelliseen vaippaan, jossa voi yksinkertaisesti vain olla ja levätä, ja antaa kaiken ylimääräisen valua pois.
 

En ole päässyt Hannelen lähihoitoon, vaan ollut ainoastaan kaukohoidoissa mukana. Sekä ryhmä- että yksilökaukohoidot ovat olleet todella voimakkaita kokemuksia.

Ryhmähoidossa on ollut turvallista vajota tietoisesta mielestä universumin hellään kehtoon, jossa näyt vilisevät ja turha puhdistuu pois. Seuraava yö on ollut aina sikeästi nukuttu ja runsas-uninen. Yksilöhoidon tunsin yksityiskohtaisemmin, ja hoitohan tapahtuu vaikkei asiakas sitä tuntisikaan.

Minulle yksilöhoito avasi pääsyn asioihin, joiden en tiennyt olevan edelleenkin kesken. Voimakkaita unia näkyi reilun viikon ajan; alitajunta jäi työskentelemään asian kanssa, jonka edestä Hannele hoidollaan putsasi tomukerrosta niin, että se tuli myös minulle näkyväksi. 

On arvokasta, kun hoidon jälkeen asiakas saa itselleen luettavaksi tekstin, jossa Hannele kertoo hoidon kulusta ja nousseista asioista. Itselleni se oli avartavaa, ja on ollut hedelmällistä palata tekstin äärelle toistamiseen, kun aikaa hoidosta on jo kulunut. Kertomus hoidon kulusta tuo myös läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä tällaiseen energiahoitoon, jota ei fyysisellä silmällä voi nähdä.

Olen vuosien varrella käynyt muutamalla energia- ja reiki-hoitajalla ja Hannelen hoidot ovat toimineet minulle kaikista parhaiten. Voin siis valtavan lämpimästi suositella tämän juurevan taivastyöläisen hoitoja, ovat valtavan ihania.”
 

Johanna Lempinen

”Hannelen kaltaisia hoitajia on harvassa, johtuen siitä, että hänellä on erityinen yhteys yläkertaan, josta ohjataan hoito juuri siihen  asiaan, missä sitä eniten tarvitaan.

Hannelen tasapainoisuus ja auttamishalu yhdistettynä terveeseen järkeen, sekä päivä päivältä vahvistuviin henkisiin kykyihin  antaa vakaan ja luotettavan pohjan näille energiahoidoille.

Terveydenhoitoalan koulutus antaa varmasti myös edellytykset asioiden kokonaisvaltaiseen arviointiin.

Sain korvaamattoman avun pari vuotta sitten Hannelen energiahoidoista vaikeassa elämäntilanteessani. Hoidon avulla kehostani poistui tunnelukkoja, mm. katkeruuksia ja pettymyksiä, jotka olivat patoutuneet sisälleni. Yksin en olisi siihen pystynyt.

Kaukohoidoista, joita olen ottanut silloin tällöin, kun olen tuntenut siihen tarvetta, on myös ollut paljon apua. On hienoa, että voi pyytää apua joihinkin tiettyihin asioihin tai vaivoihin. Ja vielä hienompaa, kun saa sen avun.  Hoitojen jälkeinen palaute ja Hannelen antamat neuvot ja ohjaus puhelinkeskustelujen muodossa, kun on voinut vielä käydä läpi esiin nousseita asioita,  on täydentänyt hoitoja niin, ettei mikään asia ole jäänyt vaivaamaan.

Ryhmäkaukohoidotkin ovat omalla tavallaan hyviä. Ne ovat niin sanotusti ”pehmeä lasku” henkisyyden maailmaan. Hoidoissa keho ja mieli rauhoittuu ja voi vaan ottaa vastaan maailmankaikkeuden  vahvistavaa energiaa.

Teet arvokasta työtä ja olet oikealla asialla. Kiitos!”

Merja Vuorinen

”Olen saanut nauttia Hannelen hoidoista jo useamman kerran. Hänen energiansa on samalla kertaa sekä maanläheistä, maadoittavaa että kirkasta ja kohottavaa. Hannelen oma lempeys tulee aina myös läpi kanavoitujen energioiden ohella ja se tuntuu lämpimän hoitavalta.

Suosittelen Hannelen hoitoja, erityisesti jos tunnet vetoa hevosiin, sillä Lahja on myös aina paikalla.”

Tuula Karppinen

”Hannelen osaamisen laajuus vetää nöyräksi. Hän on ehtinyt kokea, nähdä ja tehdä elämässään enemmän kuin moni muu koko elämänsä aikana ja matka ei ole vielä edes puolessa välissä! Minun on siis lupa odottaa vielä paljon uusia asioita!

Hannele on hieno tarinankertoja, mikä tekee kursseista ja hoidoista mielenkiintoisia ja oppimisen vaivattomaksi. Unohtaa opiskelevansa, sen sijaan osallistuu ohjatulle matkalle, jossa kaiken aikaa odottaa, mitä hienoa seuraavaksi eteen tulee. Se kertoo  Hannelen osaamisesta paljon enemmän kuin sanat. Hän osaa punoa kokemuksensa ja osaamisensa sellaiseen muotoon, joka johdattaa ihmisen kuin salaa uuden tiedon äärelle. Se on suuri lahja. 

Kiitos tähänastisista yhteisistä matkoista, niin oppimisen kuin hoitojenkin parissa! Me tapaamme vielä, varmasti!”

Sirpa Tarvonen

DiplomiKinesiologi/Kouluttaja

”Olen osallistunut Hannelen energiahoitoihin, sekä yksilö- että ryhmähoitoihin. Olen myös osallistunut henkiselle kurssille jossa käsiteltiin erilaisia aiheita. Tehtiin mm. meditaatioita ja harjoituksia. 

Sain kurssilta kaipaamaani henkistä opastusta. Eniten koen saaneeni apua yksilöhoidoista ja keskusteluista. Hannelella on taito nähdä ja katsoa asioita ja tilanteita toisella tasolla. Se on monesti avartanut omaakin ajattelua ja auttanut suhtautumaan asioihin rakkaudella ja myötätunnolla.

Hänellä on jalat maassa, mutta pää pilvissä ja sillä välillä hän toimii ja auttaa kanssakulkijoita.”
 

Anna Saarinen

Vieritä ylös